Vissza

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS A 2022. ÉVI GYŐRFFY BARNA DÍJRA

                        PÁLYÁZATI FELHÍVÁS A 2022. ÉVI GYŐRFFY BARNA DÍJRA

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS A 2022. ÉVI GYŐRFFY BARNA DÍJRA

Beküldési határidő: 2021. augusztus 7.

 

A Magyar Genetikusok Egyesülete pályázatot ír ki a 2022. évi Győrffy Barna díj elnyeréséért. A magyar genetikai kutatás meghatározó személyiségéről elnevezett díj célja kiváló szakmai tevékenységet folytató fiatal genetikusok, molekuláris biológusok elismerése. Az évente kiadott díjjal kiemelkedő tudományos teljesítményt nyújtó, a szakmai közéletben aktív, a kutatómunka iránt elkötelezett fiatalokat kívánunk példaképül állítani.

A 200.000 Ft-tal járó Győrffy Barna díjat a 2022. szeptember 9-én megrendezendő XXI. „Genetikai Műhelyek Magyarországon” című konferencián adjuk át. A díjazott, meghívott előadóként előadást tart a konferencián.

A Győrffy Barna díjra pályázhatnak 40 év alatti, genetikai-, molekuláris biológiai szakterületen dolgozó, MAGE tagok. (Információ az egyesületi tagságról: https://www.magenegy.hu/tagsag_ac7 A pályázat a kiemelkedő kutatási eredmények legfeljebb egy oldalas szöveges összefoglalásával, valamint a pályázó teljes publikációs listájával kiegészített kötetlen formájú részletes szakmai önéletrajz. A pályázathoz egy ajánlást kérünk csatolni.

A pályázatot aláírt PDF dokumentumként a magenegy@gmail.com elektronikus postacímre kérjük beküldeni.

Beküldési határidő: 2022. augusztus 7.

 

A MAGE elnökség nevében,

                                    Mihály József MAGE elnök

2018. Augusztus 30.