Vissza

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS A 2020. ÉVI GYŐRFFY BARNA DÍJRA

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS A 2020. ÉVI GYŐRFFY BARNA DÍJRA

Beküldési határidő: 2020. augusztus 02.

 

A Magyar Genetikusok Egyesülete pályázatot ír ki a 2020. évi Győrffy Barna díj elnyeréséért. A magyar genetikai kutatás meghatározó személyiségéről elnevezett díj célja kiváló szakmai tevékenységet folytató fiatal genetikusok, molekuláris biológusok elismerése. Az évente kiadott díjjal kiemelkedő tudományos teljesítményt nyújtó, a szakmai közéletben aktív, a kutatómunka iránt elkötelezett fiatalokat kívánunk példaképül állítani.

A 200.000 Ft-tal járó Győrffy Barna díjat a 2020. szeptember 11-én megrendezendő 19. „Genetikai Műhelyek Magyarországon” című konferencián adjuk át. A díjazott, meghívott előadóként előadást tart a konferencián. A Győrffy Barna díjra pályázhatnak 40 év alatti, genetikai-, molekuláris biológiai szakterületen dolgozó, Magyar Genetikai Egyesületi tagok. (Információ az egyesületi tagságról: ide kattintva)

A pályázat a kiemelkedő kutatási eredmények legfeljebb egy oldalas szöveges összefoglalásával, valamint a pályázó teljes publikációs listájával kiegészített kötetlen formájú részletes szakmai önéletrajz.
A pályázathoz egy ajánlást kérünk csatolni.

A pályázatot aláírt PDF dokumentumként a gi@brc.hu elektronikus postacímre kérjük beküldeni.

 

A MAGE elnöksége nevében,

Mihály József MAGE elnök

2018. Augusztus 30.